неделя, 31 май 2009 г.

Guano Apes

Да, стигнаха и до нас за първи път вчера, 30. май, в зала Универсиада, която се пукаше по шевовете, въпреки високата цена на билета от 60 лева на място и 50 - предварителна продажба.
Лудата Сандра и бандата й излязоха на сцената пред над 3 000 фенове малко след 21,00 часа и направиха много як концерт, който продължи до 22,30 часа. Очудващо за мен нямаше почти никакво пого, ами хората си избухваха сравнително мирно и безболезнено за околните.
Групата си помисли, че може да си тръгне след "последната песен за вечерта" - Big in Japan, но последвалите крясъци и викове от еуфория, както и силното ръкопляскане, придружено от тропане с крака по земята като на римска арена накара г-ца Назич и компания да се качат на сцената отново.
Все пак излизането на бис беше скромно - 2 песни, една от които, разбира се, Lords of the boards, и хвърлянето на един от групата в тълпата, която го понесе на ръце из цялата зала. Другото парче беше ново, нелошо, но не и кой знае какво.
След такива концерти още по-силно продължавам да мисля, че сме супер яката публика, дано "лайната" са ни се изкефили. Евала на Сандра, която ни благодари за любовта.
Всъщност, евала на Сандра по принцип. Тя е уникална! Няма такова сценично поведение - толкова присъщо на музиката й и толкова предразполагащо хората. Освен това на концерта в София, а и по принцип, нямаше излишни приказки и т.н. Само музика!
Единственият минус за мен беше, че очаквано не чухме Rain и не толкова очаквано - Living in a lie.

Няма коментари:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.