четвъртък, 15 октомври 2009 г.

Замисляме се за утре

"Великият", както го наричат от Reactmusic, концерт на емблематичните Funkdoobiest и Delinquent Habits, неовенчан даже и с билборд, ами само със супер безстилни и елементарни флаери, е утре - 16. октомври. Замисляме се обаче дали да ходим въобще има смисъл. 4. km е основният виновник - очакват се счупени крайници и потна, задушевна атмосфера. Нека сме си близки! А най-големият ташак ще е, ако двете групи са разделени в двете "зали". Дори и да не отиде масата народ, защото е сигурно, че много вече са се отказали (и аз в това число) или предстои да се откажат, пак ще го има усещането за липса на място, дори и за звука, който се блъска в отсрещната на сцената стена и после се разпръсква и те удря и е ужасно. (Така беше на Necro примерно.)
Има и нещо добро - много весело изкарване на тези, дето ще ходят утре, поне ще ви е по-разредено и имате шанс да си изкарате яко. :)

PS
Защото съм възмутена и ми е тъпо - само вижте флаера за концерта на Funkdoobiest миналата година и този за утрешния двоен концерт (трудно откриваем при това!):
      

Открийте разликите :)

1 коментар:

Momchil Pekov каза...

Двете групи ще свирят една след друга, както винаги е било на концертите на React. Относно потните хора - не може всички концерти да са в зала 1 на НДК. Пък за Necro, както и брат му Ill Bill, просто са силни в римите и записите, а не в живите изпълнения.
Концертът се надявам да е много як утре и се надявам повече хора да дойдат да се забавляват.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.