неделя, 22 август 2010 г.

Good VS Evil

От Стефан Филипов

8 коментара:

Анонимен каза...

МНОГО ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ ИМА В БЛОГА ВИ. АКО ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКОВА НЕЩО ПОНЕ ДА БЪДЕ КАКТО ТРЯБВА. ТОВА Е НОВА ЗАГОВА. НАДЯВАМ СЕ ПРАВИТЕ РАЗЛИКА НОВА-СТАРА ЗАГОРА. ОСВЕН ТОВА Е ХУБАВО ДА ПИШЕТЕ КОЙ Е АВТОРА. КОЕТО ЩЕ ВИ ЗАТРУДНИ, ЗАЩОТО ИЗГЛЕЖДА СТЕ ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ РАБОТАТА НИ.

АРТУР

Моника каза...

Артур,
пиша авторите, за които съм сигурна, не мога да знам всички. Мерси за критиката и за кирилицата :) Няма много такива български блогове, така че всяко внимание е добре дошло :)
Успех ;)

8bit каза...

нямало блогове

http://grifters-org.blogspot.com/
http://reyk.tumblr.com/

+ тва е на дамян

Анонимен каза...

Хайде да спрете малко с тези ийк и сам и там другите позиращи лаинарчета с пари заради такива като тях културата тук е на такова ниво някой хора живеят нон стоп във филма блога не е зле и показва по смислени неща от другите два това е а еак и сам само крадени неща от чужбина и снимки как се продават наркотици и сякфи курви все едно блоговете са на някакви най долни селяни така че 8 бит ли къф си ходи да им целуваш дупките на таркетата и да се радвате !

8bit каза...

ха ха

Анонимен каза...

8БИТ ТИ СИ ДОСТА ГЛАМАВО КОПЕЛЕНЦЕ СЪЩО КАТО ТЕЗИ КОЙТО ОСМИВАХ ,КОИТО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ТАКА ЧЕ И ДА СЕ СМЕЕШ И ДА НЕ СЕ СМЕЕШ НЕ ВЯРВАМ ДА УСПЕЕЩ ДУПЕНЦЕ

Моника каза...

Като спрете да се храните, нещата ще са доста по-различни. Айде баста, само мир в блога

8bit каза...

ха ха ха

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License.